En vecka har gått

För exakt en vecka sen satt jag här och hade värkar. Värkar som blivit mer och mer regelbundna. En timme senare åkte vi in till förlossningen.
 
Tänk att det redan är en vecka sen vi fick vårt älskade lillhjärta. Tiden går som vanligt jättefort, särskilt när man har agendan full som vi haft den senaste veckan. Känner att tempot varit alldeles för högt. Är helt slut i kroppen och huvudet när man inte riktigt vilat som man borde efter en förlossning. Sunderbyn torsdag och fredag för pku-prov samt läkarbesök. Sen har påsken bidragit med massor av trevligheter, vilket såklart varit jätteroligt och absolut inget man velat ställa in. Men då får man ta smällen sen med en slut kropp. ;)
 
I sunderbyn gick allt bara bra. Läkarbesöket var ok och han hade gått ner i vikt till 3090 g på torsdagen och upp till 3110 g på fredagen, så det går åt rätt håll. Amningen funkar som den ska!
 
I veckan har vi bara nyföddfotografering imorgon, annars har vi ingenting planerat. Känns så otroligt skönt. Har idag bara tagit det lugnt och inte gjort något särskilt. Lilla Alex tycker vi ska vara vakna på nätterna för både amning och se på spännande saker i sovrummet. Inatt har han varit helt pigg och klarvaken klockan tre och hur lätt är det att motstå att inte ligga och titta på honom när han är sådär pigg och söt och tittar på allt hur nyfiket som helst. Nej det går bara inte. Han är alldeles för go för det. ;) Så det blir med andra ord en hel del sömnbrist. Får försöka vila en stund under dagarna istället.
 
En vecka gammal (ung) idag. Det har vi firat med premiärbadning. Så gossigt med lillkroppen i vattnet. ♥
 
 
Lilla goälskling som är så pyttig och liten, bara storlek 44 på denna body.
Älskar dig så otroligt mycket ♥
Farmor
2014-04-25 @ 19:46:42

Vilken go pojke




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Martina Sofia Larsson

Ad astra per aspera - Till stjärnorna genom svårigheter

RSS 2.0