Saknar min honey

Jag borde egentligen göra mig klar och gå och sova. Och Emil vaknar snart och då är det skönt om jag är redo för sängen när det är dags att amma, så jag slipper kliva upp från sängen sen.

Men jag ville bara knåpa några sista rader här innan jag gör natt.

Inte världens bästa kvalitet. Faktiskt inte alls bra.
Men! Det är mina absolut bästaste hjärtan. Älskar er så mycket så det är inte klokt. Ni fyller mitt hela hjärta med kärlek och mer därtill. Ni är mitt allt. Världens bästa älsklingar

Nu ska jag göra natt. Och längta efter att honey kommer hem som är och gör sin plikt som brandman. Sporthallen här i kalix började brinna ikväll, lyckligtvis verkade det ha gått ganska bra, men det är ändå mycket jobb med att få bort all rök. Hoppas det inte dröjer allt för länge innan jag får min andre hälft vid min sida i sängen och såklart också att det går bra för sporthallens del.

Godnatt allesammans ♥

Se upp i backen..!!Tjoho!! Häär kommer jaag!!Christer skruvade idag ihop lillhjärtats lära gå vagn som han fick i doppresent av mormor. Oj så rolig vagn det där. Men han tyckte mest självaste vagndelen var roligast. Den var ju så grann och fin med den starka orange färgen. Och sitta i den kunde man också. Rackarns så bra.

Något att se fram emot

Blev ingen löprunda igår. Lidit av en horribel träningsvärk i benen. Men idag jäklar ska jag ut och springa. Har varit så slö på senaste och knappt varit ut på promenad. Och på TC lyser jag med min frånvaro. Vart tog min träningsmotivation vägen egentligen?!

Imorgon ska jag och Emil på en luleå-boden tur. Ska hämta mamma och lillasyster Emelie på kallax klockan fyra på eftermiddagen så då passar jag på att fara och hälsa på Paulina i hennes nya hus i Boden innan. Ska bli så kul att se hur de har det där och titta på hennes nya häst. Och så får Emil och Melvin busa lite tillsammans. Kommer åka direkt från morgonen så vi hinner vara där länge. Tur att Emil vaknar tidigt så behöver vi inte stressa. :)

Ååh vad kul det ska bli att träffa lillsis igen. Börjar ju vara ett tag sen nu även om hon var länge här sist hon var upp. Längtar massor! Kommer bli en riktigt rolig dag imorgon.

Nu ska jag passa på att göra någon nytta medan Emil sover ute i vagnen så jag inte slösar bort all tid här på datorn. Har ju en förmåga att lyckas med det då tiden går så ruskigt fort när man sitter vid datorn. Tappar liksom tidsuppfattningen..Nya favoritplatsen.

Måste snart ta undan blommorna från fönstret då han hänger och pillar i krukorna och risken för att de ska vicka omkull över honom är stor. Så snart ser här ut som att vi inte har någon inredning överhuvudtaget. Förhoppningsvis förstår alla varför ;) Söt är han i alla fall då han står och filosoferar för sig själv där vid fönstret.

Martina Sofia Larsson

Ad astra per aspera - Till stjärnorna genom svårigheter

RSS 2.0