Vardagslugn

Att det är skönt med lediga dagar mitt i veckan. Laddar upp med ny energi då man kan ta dagen precis som den kommer. Jag strosar omkring här hemma för mig själv och gör precis det jag vill och känner för. Inte samma helgstress som det vanligtvis är när man är ledig på helgen och ska försöka hinna med så mycket som möjligt då de flesta andra också är lediga. Uppskattar självklart helger också, men ibland är det skönt att bara vara.

Efter två timmars press med bikinin på i solen kom molnen. Dags att bege sig ut på en långprommis till syrran och umgås med henne. Har lyckats tajma in våra lediga dagar ganska bra den senaste tiden. Så helt själv tänker jag inte vara idag, lagom är bäst.

Påskjour

Då var sista stalljouren över innan sommaren och den har gått i en rasande fart. Härligt. Har haft riktigt tur med vädret, strålande sol hela helgen så jag har passat på att steka i solen ordentligt mellan allt stallgöra.

Och kameran har fått vara med på ett litet hörn under helgens dagar.. Inleder med stallet..
Passade på att snabbfota min snygging till stalledräng. ;)
Han är för underbar.Och påsken börjar lida mot sitt slut. Har haft en minst sagt trevlig påsk med ett matintag som heter duga. Eftersom vi varit bunden till stallet både fredagen och lördagen har vi spenderat vår lediga tid hos mamma, där det bjudits på mat både till lunch och middag båda dagarna med massor av godis och gotta emellanåt. Men förbannat vad gott allt varit. Påskbuffé, grillade hamburgare, grillad lax med potatis, romsås och klådda, hemmalagad pizza, påsktårta och cheesecake är det som stått på menyn under dagarna. Magen är mättad för en vecka framåt, minst.Påsklunch och bus i solen hos mamma


Påskdagen idag har såklart bestått av stek i solen, från morgon till sen eftermiddag då vi skulle bege oss till Kälsjärv på middag hos svärföräldrarna, där vi återigen blev bortskämda med god mat och fika. Och stekt i solen kan jag lova att jag blivit idag, ser ut som en riktigt röd kräfta. Hoppas nästan det är molnigt imorgon så huden får vila någon dag. Jobbar kvällspasset imorgon, kanske får passa på att göra något annat. Lutar mot en snabb luleåsväng. Återstår att se vad humöret och vädret känner för imorgon.


Nu ska jag hoppa in i duschen och kyla ner min brända kropp. Film står på schemat ikväll. Om vi nu lyckats hålla oss vakna vill säga. Vara vaken längre än till elva har verkligen varit svårt senaste tiden..

Skärtorsdag

Då var påsken här för i år. Inleder påsken med ett kvällspass på Lassa. Därefter är jag ledig från jobbet tre dagar, men ska istället ha stalljour fredag och lördag så blir väl inte riktigt helledig ändå. Skönt iaf att dom lovat fint väder i helgen så man kan sitta ute och sola emellan allt stallgöra. Älskling kommer och hjälper mig imorgon och på lördag får jag hjälp av Anneli. Guld värt och dessutom riktigt kul när man är två. Allt kommer gå betydligt snabbare, vilket innebär mer tid för solen. ;) Måste ju förbereda kroppen inför Turkiet så man inte chockar med en bränna första dan och inte kan sola resten av veckan. Vore ju för olyckligt..

Som jag längtar efter att ligga där på stranden och steka i solen hela dagarna i en veckas tid. Underbart!

Nu ska jag ta och bege mig till stallet och göra klart där så jag hinner sitta ute på altan och få mig lite sol innan jobbet kallar.

Önskar alla en GLAD PÅSK

Martina Sofia Larsson

Ad astra per aspera - Till stjärnorna genom svårigheter

RSS 2.0