Bokat och klart

I oktober drar jag och Emil ut på äventyr.
 
Karlskrona, Västervik och Stockholm here we come!
 

Har under flera dagar nu kollat upp, ringt och ordnat med allt från att boka flyg- tåg- och bussbiljetter till att bestämma datum och kolla upp hur man färdats med en liten på diverse kollektivtrafik. Det är ju en helt ny värld för mig. Jag menar, resa själv är ju ingen sak, men att resa med en busig liten Emil som inte alltid vill sitta still. Då får man tänka till en extra gång. :)
 
Honey har haft en väldigt frånvarande älskling de senaste dagarna, men nu äntligen är allt planerat, bokat och klart för vår lilla (stora) resa. :)
 
Den 5 oktober åker vi iväg med flyget. Första anhalt Karlskrona.
 
Äntligen ska jag få träffa världens bästa Alexandra, älskade lillasyster Emelie och finaste vännen Malin.
 


Över fyra år sen sist. Tänk att vi äntligen ska ses igen ♥
 
 
Lillasyster, nu får jag se hur du bor där nere. :)
 
 
Blir man inte glad av Malin blir man aldrig glad. ;)
 
Vi ses snart. ;)
 
 
Har några till där neråt som jag så väldigt gärna skulle vilja hälsa på, men det får bli ett annat äventyr..

Kalashelg

Dennis fyllde sju år igår vilket innebär att det kalasats hela helgen. Kompiskalas i lördags och släktkalas igår. Full rulle med andra ord. Så hela helgen har spenderats på hemmaplan. Kan inte minnas att jag var ut en endaste gång igår. Eller jo, till soptunnan och tillbaks. ;)
 
Idag regnar det av och till. Perfekt för att städa undan helgens kalasstök. Storpojkarna har farit till skolan imorse, första skoldagen efter sommarlovet och efter skolan far de direkt till sin mamma. Blev Dennis första skoldag idag då han började ettan, spännande. :)
 
Nu ska jag passa på att röja undan lite disk medan Emil sover.
 
 
Tog mig ett smygfoto på lillhjärtat imorse när jag lagt honom igen. Var riktigt mysigt där i sängen, men hade inte riktigt ro att sova med honom idag. Goaste lillhjärtis.

Ljuvligt

Igår vaknade Emil 07.10. Och idag sov han ända till 07.45. Vaknade precis innan honom både idag och igår, utvilad! Ni anar inte hur skönt det var. Är lite lur på att han börjar lägga om sina sovrutiner nu när vällingmåltiderna under natten kommit igång så bra. Han sover längre och längre timmar mellan måltiderna. Igår åt han sista nattmålet 01.30 och sov till han gjorde morgon 07.10. Inatt åt han första gången vid 23, då vi la oss och sen åt han inte förän 04.30 - hela 420 ml välling. Jag fick gå och värma mer då jag först bara hade 270 ml som han vanligtvis nöjt sig med och nu fortsatte han vara ledsen då första vällingflaskan tagit slut. När han ätit de 150 ml som jag gjort extra, somnade han gott om. Förhoppningsvis sover han snart bort de där vällingmålen. Vore ju rätt skönt. :)
 
Och nu när han sover lite längre och förmodligen lite bättre om nätterna sov han igår ingenting under förmiddagen som han brukar utan hade en långvila på 2,5 timmar vid lunch istället. Känns skönt om det håller i sig och att man vet att han kommer sova så länge i sträck, då man får en hel del gjort under den tiden. :)
 
Nåväl. Nog om det.
 
Idag är det mammaträff hos Jossan. Var flera månader sen sist vi sågs så det ska bli jätte trevligt att träffa alla igen och se hur mycket deras bebbor har utvecklats. De borde ju vara hur stora som helst nu med tanke på hur stor Emil blivit. :)

Martina Sofia Larsson

Ad astra per aspera - Till stjärnorna genom svårigheter

RSS 2.0