Finally

Äntligen är lägenheten klar! Snickaren ringde igår när jag var på jobbet och ville att jag skulle fara på kalix färg och se ut en tapet som han skulle sätta upp idag. Så det var inte annat än att ila dit efter jobbet, och lätt att välja en tapet när man är lagomt stressad då det är middag som ska lagas och en häst som väntar i stallet!? Fanns hur mycket som hellst att välja på.. från början.. Men när jag sa att jag måste ha den på en gång blev det ett helt annat sortiment kvar.. inte många alls, men det blev en aning lättare att välja då. Annars hade jag väl aldrig tagit mig därfirån, beslutsångest som jag alltid lider av.. :) Ska bli riktigt kul att se hur det blivit med nytt golv och tapet i köket!

Jobbar kväll idag och har gjort bort stallet imorse, Pinken har fått nya skor och broddar så han törs gå ut nu när minusgraderna bara blir mer och mer och risk för halka utanför stallet..

Nu ska jag gå och tvätta bort hårfärgen, fixa mig iordning och sen träffa Helen på myggan halv ett innan jobbet kallar. Imorgon är jag ledig och då är det helg, ska bli mer än skönt efter en fullspäckad vecka!

Lugna gatan

Då var det lördagkväll och jag tar det enbart lugnt. Igår jobbade jag till tre, hem och laga middag, efter det basketträning en och en halv timme, sen ila iväg till stallet, hem igen och duscha för att sen avsluta kvällen med Patrik hos Sandra och Anders för att njuta av ett glas vin, mörk choklad och till sist lite klådda! (passar grymt bra till vin) haha :) Tror ni man höll sig vaken och alert länge?! Efter en helspeedad dag och kväll gör ett glas vin enbart tröttande effekt och när man väl kom till sängs var sömnen inte långt borta..

Blev en lång sovmorgon idag, vaknade halv elva då två busfrön (Meja och Zack) smög sig in på rummet och mer eller mindre kastade sig över sängen. Hastigt och raskt uppvaknande, men bara trevligt och mysigt med småbarnen. Roligt när de hälsar på. Har dock varit seg och trött hela dan, trots att man sovit länge. Halv tre lyckade jag iaf ta mig till stallet där jag blev tre timmar, skönt att ta det lugnt och bara pyssla på. Och framförallt Rida ordentligt utan att behöva känna stress.

Nu har jag ätit lite middag och ska strax hoppa i duschen för att sen bege mig till sandra och Anders på filmkväll.. Passar på att ta det lugnt i helgen för nästa helg är det halloween och då är det inte tal om att ta det lugnt. Då är det endast fest som gäller. Och vad tusan ska man ha på sig? Vill klä ut mig, men till vad??? 

Imorgon blir det IKEA med mamma och Jan. Måste dock hålla hårt i börsen, INGA onödiga inköp nu, och i bästa fall inget inköp alls...!Allt tar sig

Idag är jag ledig och då finns det tid för att blogga. Annars är det svårt att prioritera tid för det när man jobbar, har stallet, träning och samtidigt ska vara social med sina nära och kära. Och när dagen är slut och man hunnit med allt är det bara sängen som väntar för att inta några timmars sömn så man orkar med nästa dag. Har även varit lite förkyld nu senaste veckan med feber, halsont, hosta och en massa snorande. Usch för det! Men nu börjar det ge sig lite så man känner sig normal. Då kan jag sätta igång med träningen igen, som jag inte varit på en vecka nu..

Har städat, tvättat och bara pysslat med sånt jag aldrig annars hinner med idag. Skönt att bara vara hemma och göra sånt man känner för och inte en massa måsten. Var nyss förbi stallet och mockade och ställde iordning maten färdigt så jag bara har ridningen kvar sen ikväll. Trevligare för Pinken också att komma in till en nymockad box! :) Och nu har jag satt igång med matlagning. Blir viltskavsgryta och potatismos, riktigt najs! :) Mamma ska hämta Meja och Zack på dagis så att de också kommer och äter middag, så vi blir några stycken. Efter middagen blir det ridning och sen ska jag och Sandra fara på gymet, känner mig mer än laddad!!

Och ja, jag bor ännu hos mamma. Lägenheten är ännu under byggnation, som tar sig bra. Fukten är borta och de håller just nu på lägga nytt golv, så när det och tapetseringen är klart är det dags att flytta hem igen. Men nu när man bott några veckor i hus känns det nästan bara jobbigt att flytta tillbaks till leggan. Vill ha hus, NU!

Imorgon är det dags för jobb igen och sen spenderas kvällen i Långforsen för avtackning av en kär kollega som nu tagit pension. Ska bli riktigt trevligt, roligt att träffa kollegorna i lite annan miljö än sjukhusets.. :)

Martina Sofia Larsson

Ad astra per aspera - Till stjärnorna genom svårigheter

RSS 2.0