And now it's done

Lägenheten uppsagd!

-så är det någon som känner sig intresserad av en 2:a i bredviken kan ni ju hojta till.. ;)


Har varit ute på en riktigt skön springrunda. Fick mig en rejäl springkick sen vårruset i torsdags då jag sprang på tiden 21.52, trodde verkligen inte att jag skulle springa på den tiden så jag är mer än nöjd. Och finns ingen skönare endorfinkick än den man får efter en hård springrunda, det blir som en drog, man får inte nog när man väl börjat!

Ska ta och bege mig till stallet nu så jag hinner rida innan styrelsemötet börjar klockan 20, massor av planering inför dressyrtävlingarna 12-13 Juni. Det ska bli riktigt kul, speciellt då min underbara och goa vän Malin kommer upp från Stockholm, känns som en evighet sen sist jag träffade henne.

Jag och Malin Kalixdan 2007

och Nyår 2008


"Älska Villkorslöst!
Med hela ditt hjärta, din kropp och din längtande själ.
Håll inte tillbaka, smyg inte, snåla inte; världen behöver din kärlek
Det är en fråga om ren överlevnad"
Nattliga Tankar

"Det gäller att ha mod att vara den man är, och inte tappa modet för att man är den man är."


Nattarbete innebär ibland sega minuter då man inte gör någonting alls. Klockan tickar långsammare och långsammare och tillslut känns det som att tiden står still. Men mitt i det långsamma får man tid att fundera en stund. Tid att fundera på sig själv, på ett mer djupare plan än när vardagen rullar på och man inte har den tiden att stanna upp på det sättet. Och drömmare som jag är kan det ibland vara ganska skönt att sjunka in i sig själv en stund och bara vara. Tänkt mycket på livet, vad jag åstadkommit, upplevt och fått erfara och lära mig. Ångrar verkligen ingenting i mitt liv. Jag älskar det liv jag levt, fått växa upp och utvecklas av. Visst kan man känna att en del saker och perioder i livet kunnat göras på ett annat sätt. Men då skulle jag aldrig lärt mig det jag gjort utav det och blivit till den jag är idag. Jag är jag och ingen kan komma och ändra på det. Sen att man kanske har handlingar och beteenden som kanske inte alla gånger är så bra eller passande för de som står en nära, men det är sånt man kan jobba och bearbeta under tidens gång. Ingen är perfekt och alla har vi brister. Och om man sen är medveten om det och kan acceptera det finns det inga hinder för att kunna göra något åt det. 

"I ditt livs mörkaste ögonblick
får du aldrig förlora insikten om det faktum
att solen kommer att lysa igenom till en fantastisk dag, ett fantastiskt liv.
Vilken din potential än är kan du uppnå den."


Jag känner att jag under senaste tiden lärt mig uppskatta livet på ett helt annat sätt än jag gjort tidigare. Fått en helt annan syn på vad som verkligen är viktigt och vad som verkligen betyder något för mig.

"Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv"

Grillparty, stalljour och massor av mys

Haft en underbar sovmorgon idag och vaknade med ett stort leende på läpparna.

Ledig tre dagar och ska enbart njuta av solen och lugnet, ingen stress, inga måsten, inga plikter som behöver göras. Fast kan inte direkt påstå att jag jobbat särskilt mycket senaste tiden så att jag är i behov av att bara ta det lugnt, men nykär som jag är vill jag bara göra braiga saker och riktigt njuta av livet..

Har varit en riktigt bra helg, långhelg dessutom då jag varit ledig onsdag till söndag. Haft stalljour lör-sön och det har varit riktigt mysigt, den bästa hittils. Dom flesta hästarna har varit ute dygnet runt så det har inte varit speciellt mycket att göra där, bara fått umgås och mysa med älsklingen som varit med och hjälpt mig. Lördagkvällen spenderades på Hedgårdsvägen hos Sandra och Anders där det bjöds på grillmiddag och festligheter. Blev en hel del öl, vinglas och drinkar tills vi begav oss hem och sov några timmar innan det var dags att stiga upp och åka till stallet sju på morgonen. Kändes riktigt tungt då väckarn ringde klockan sex, men med den bästa vid sin sida orkar man med vad som hellst..


Har verkligen hänt massor senaste månaden. Mitt liv har gjort en helomvändnig till det bästa och jag kan inte bli lyckligare!

Älskar ♥
Du är mitt allt

Martina Sofia Larsson

Ad astra per aspera - Till stjärnorna genom svårigheter

RSS 2.0