Bullfrossa

Nyligen hemkommen från Josefina där det bjöds på nybakta bullar med mjölk. Som vi frossat! Det var bland de godaste bullarna jag ätit, likaså mjölken. Trodde aldrig att vanlig hederlig mellanmjölk kunde smaka så gott som Josefinas gjorde idag. Det gjorde gott för min fikasugna bebismage. Hon är för go den där tjejen. ♥

Och ikväll står städning på schemat. Ja, jag antar att jag enbart får hålla mig till arbetsledare då mamma kommer hit snart och hjälper till. För jag tror varken mamma eller Honey känner för en sunderbytripp idag. Guld värt med städhjälp då man själv är förbjuden från att göra något. Så snart har vi ett rent hem igen, så vi kan njuta av vårt nya kök till fullo. Då är alla varmt välkomna på fika. Any time. ;)


Nu har honey kommit hem från jobbet, så ska hjälpa honom att styra upp lite middag innan städningen dras igång.

Träningsdax

Wihoo!! Nu är köket helt klart, ska bara städas ordentligt och sätta in alla saker. Det fixar honey ikväll. Ska allt hjälpa honom lite grand. Men bara lite ;) Lille måste stanna några veckor till.


Jag är ordentligt träningssugen. Och att läsa träningsbloggar gör ju inte direkt suget mindre. Har hittat en perfekt blogg för mammor. Så direkt jag får börja träna efter graviditeten kommer jag kolla in denna blogg dagligen:

Olga Rönnberg

En ren inspirationskälla! Dessutom enbart hemmaträning.
Så alla träningssugna mammor ta er en titt, om ni nu inte redan har gjort det :)

Back to black

Det går mot mörkare tider - likaså gör håret.

Nu är det röda ett minne blott och jag har äntligen tagit mig an den svarta färgen igen. Som jag saknat mitt svarta hår. Har inte riktigt känt mig hel utan det och honey har fått höra ett och annat tjat om hårfärg senaste tiden. Så nu känner jag mig mer än nöjd och han slipper höra mitt gnäll över att färga håret varje dag nu här framöver. ;)

Och så här blev det..

FöreOch efter..

Varit på kontroll hos BM idag. Provtagning på VC innan. Allt var som det brukar vara. Hb håller sig stabilt, bra blodsocker och blodtryck, lilles hjärta tickade på med 146 slag denna gång, sf-måttet hade gått upp en cm till 30 och ligger nu precis på kurvan. Med andra ord allt stabilt. Känns bra.

Vikten hade gått upp 11 kg sen inskrivning. Det kan man väl leva med.

Magen den växer och växer.. Och idag är det bara 54 dagar kvar till BF.

V. 33 (32+1).


Martina Sofia Larsson

Ad astra per aspera - Till stjärnorna genom svårigheter

RSS 2.0