V. 42

Och BF+9..

Inatt har jag äntligen fått sova hela natten. Inte vaknat en endaste gång. Tog panodil innan jag la mig i hopp om att få sova några fler timmar än föregående nätter och tack och lov hjälpte det bra. Nu känner jag mig riktigt utvilad igen. Steg upp pigg och alert när honeys larm ringde halv sju i morse.

Värkarna har lugnat sig och tro mig, det är otroligt skönt. Även fast det innebär att det blir ett steg längre bort från förlossning, men jag tror att både mitt huvud och livmodern behöver en liten break. Så när det sätter igång igen är jag fit for fight. ;)

Däremot har det kommit en liten ljusrosa blödning när jag var på toa i morse. Om det var den så kallade teckenblödningen som kommer när man börjar att öppnas, innebär det att det ändå kanske inte är så långt borta. Analyserar såklart allt som händer med min kropp just nu. Tror jag ska pausa hjärnan från allt som har med förlossning att göra och lägga mig i soffan och se på lite serier!  


V. 42 (41+1). Snart spricker jag!

Två filmer

Söndagen bestod, förutom en happissväng och bullfika hos storasyster, av en massa filmtittande.

Träffade in med två bra filmer som jag varmt kan rekommendera vidare. Hangover 2 och Dreamer.Helt galet rolig. Tycker den var mycket bättre än ettan. Räkna med ett gott skratt!En helt underbar film, speciellt för er hästgalna människor. Tårarna var omöjliga att hålla tillbaka.

Trotsar värkarna och drar till Happis istä...

imag0118 (MMS)

Trotsar värkarna och drar till Happis istället. Orkar inte ligga hemma och känna efter i minsta lilla värk som kommer och hoppas på att något mer ska hända. Men bara för att vi åker åt "fel" håll kommer det väl säkert sätta igång rejält så vi får köra i ilfart till sunderbyn ända från happis. Vore väl kanske inte så lyckat även om jag nu på ett sätt hoppas att det blir så. Nu ska det shoppas!

Martina Sofia Larsson

Ad astra per aspera - Till stjärnorna genom svårigheter

RSS 2.0