Energikick

Varit på Rammelberget och sprungit med alla fyra grabbar idag, en rejält tung men skön och välbehövlig springrunda, både för kropp och själ. På tiden att fylla på energiförrådet med lite träning efter sommarens lata dagar. Känns riktigt bra!

Jobbet i full gång nu, heltid dessutom, så fritiden är inte lika stor som innan och under semestern. Men ändå riktigt skönt att börja jobba igen och ha häcken full om dagarna, det trivs jag bra med.

Och hittils har sommaren varit bra, även fast vädret inte alla gånger varit det bästa, men med tanke på att man varit bosatt inomhus i princip hela semestern med både flytt och renovering är det bara jobbigt om det är strålande sol ute. Nu är vi iaf snart klara med vårt första projekt - hallen. Ska bli skönt att ha en paus i renoveringen ett tag innan vi drar igång med nästa rum..


Grillfest hos Christers föräldrar i kälsjärv snart. Ska blir riktigt trevligt!

Underbara kärlek

Kärlek vill bli utförd, inte bara tänkt eller sagd.
Jag älskar dig är härligt att höra, men ännu mer välgörande att känna, att se, att bli omhuldad med.
Att tänka älskvärda tankar är gott, men räcker inte hela vägen.
Att verkligen visa kärlek är allt.
När vi visar kärlek i handling, det är då det blir till. Det är då den växer och smittar av sig och sprids och gör gott. Oöverträffande gott.
Det är då vi får tillbaka, i mängder och många gånger om och i många tusende år.
Det är då vi gör världen lite mänskligare, lite varmare, lite närmare, lite tryggare, lite vänligare och lite större.
Idag är det sista semesterdagen då jag börjar jobbet imorn klockan två. Ska ändå bli riktigt kul att få träffa alla goa kollegor igen, även fast det varit underbart att ha semester och få sova tills man vaknar. Ska bege mig ut på en skön ridtur i solen nu innan vi sätter igång med lite fix här hemma. Haft ett litet rid-break på två veckor när all energi och tid gått åt till renovering. Så det är verkligen på tiden!

Båtutflykt

Igår tog vi oss en paus i renoveringen och åkte ut med båten för en heldag i Storöns skärgård med mamma och Jan. Och det var ett minst sagt bra beslut, då det var en riktigt härlig och varm sommardag. Åt både lunch och middag ute på öarna, drack rosévin och bara njöt av solen. Så nu har vi bättrat på brännan och laddat upp för en helhelg av renovering då älskling har jour och inte kan bege sig från centrum. Lika bra att vara hemma och renovera då.

Näverön

Martina Sofia Larsson

Ad astra per aspera - Till stjärnorna genom svårigheter

RSS 2.0