Dags för helg

Då var det åter helg igen. Tiden går fort, ibland för fort.. Man undrar ibland vad man hunnit åstadkomma senaste veckorna, månaderna och åren. Ofta är man alldeles för upptagen med gårdagen för att njuta av nutiden och så har man plötsligt missat massor. Nej, lämna dåtid och lev i nuet och njut! Mitt motto just nu..

Idag är jag skönt utvilad och pigg. Sovit gott, riktigt gott. Hade en mysig skräckkväll igår med kusin Susanne - och precis som alltid när vi ser skräckfilm lyckas vi alltid skrämma upp varandra rejält, sen att dimman utanför blev tätare och tätare gjorde inte saken bättre. Men på nåt sätt skönt att bli rädd, sådär riktigt ilande rädd i hela kroppen - då vet jag att jag lever =) Så Tack Sussen för en trevlig kväll!

Ikväll, imorgon och på söndag väntar jobb. Ingen ledig helg här inte. Men först ut på altan och inta min dagliga dos av sol innan jag beger mig mot avd 2 och alla underbara kollegor som förgyller min tid där och underlättar när det är som stressigast. Imorgon väntar LK - om jag orkar...

Sommar

Att sol kan få en att må riktigt bra vet nog de flesta. När jag vaknade imorse hade jag mer än gärna sovit några timmar till, men med 25 grader ute och strålande sol hade det varit mer än skamligt att ligga kvar. Det var bara till att tvinga sig ut och lägga sig på altan, där jag fortfarande befinner mig - med ett välmående som heter duga! =) 

Det här med bloggande trodde jag aldrig jag skulle ge mig in på igen, men efter att ha följt en och annan väns blogg, lockades jag in i bloggvärlden igen - och jag med en hel del funderingar och analyseringar om livet mår nog bara bra av att skriva av mig lite då och då..

Nu ska jag fortsätta bättra på brännan, som de senaste arbetsdagarna inomhus bleknat rejält!

Välkommen till min nya blogg!


Då var det dags igen - Ett nytt liv och nya drömmar och tankar.

Två månader på förra bloggen...

Martina Sofia Larsson

Ad astra per aspera - Till stjärnorna genom svårigheter

RSS 2.0