Little FockersHyrde film igår. Tänkte att nu när jag varit piggare om kvällarna borde man ju hålla sig vaken till något annat än en skräckfilm (som är helt omöjligt att somna till - för min del iaf). Blev den senaste filmen av släkten är värst filmerna - Little Fockers. Och inte ska ni tro att jag höll mig vaken. Försökte in i det längsta när ögonlocken började tynga sig neråt och sömnen var ett faktum. Så otroligt trött. Kanske berodde på fem dagars jobb, med helgen inräknad och ett tempo därtill som heter duga. Får magsår när jag tänker på hur sommaren kommer att vara med tanke på hur förbannat mycket vi har det på jobbet nu. Och det blir bara värre och värre. Nåväl. På schemat idag var ledig dag och jag inledde den med en välbehövligt skön sovmorgon med filmmys och frukost i soffan därefter, såklart bev det att se klart resten av filmen jag somnade till igår. Den var lika roande som de tidigare även fast den första släkten är värst slår skrattrekord.
Tänker bara på kussen Susanne som jag nött filmen med.
;)

Hur som hellst. Jag hade bara hunnit se hälften av filmen så ringer chefen och vill ha ut mig på kvällsjobb idag. Hmmf! Där rök min efterlängtade lediga dag, för extra slantar kan man ju inte säga nej till såhär i väntandes tider. Bara gilla läget och hoppas att jag får vara ledig imorgon så jag orkar jobba en långhelg till.

Så nu när jag gjort bort stallet, röjt upp lite hemma och ätit lunch, är jag redo att cykla bort till lassa igen. Lika bra jag flyttar dit.

Hej så länge

Tillökning i familjen

Har skaffat oss två nya familjemedlemmar. Världens sötaste små kaninisar. Hur mysiga som hellst. Så nu blir det kaninmys varje kväll här framöver. Saknat de små lurviga liven sen man var yngre och hade kaninfarm.


Deras nya hem.

Och den gråa busen har redan testat rymningssäkerheten, som brast totalt av någon anledning, och varit på upptäcktsfärd här på gården. Lyckligtvis hittade vi den oskadd under bilen där den tog lä från regnet. Så nu har älsklingen fått säkrat alla rymvägar så de håller sig i sin hage. Vill ju inte hålla dem instängda i buren hela tiden.


Än så länge är de namnlösa. Två flickor, namnförslag är varmt välkommet.. :)

Turkiet

Veckans första två dagar började med ett jäkla åskoväder. Första dagen var mulet hela dan medans andra var soligt några timmar mitt på dan innan regnovädret drog igång på eftermiddagen och vi blev mer eller mindre genomblöta. Var såklart låångt borta från hotellet och fick traska säkert en kvart innan vi kom in i värmen. Iskalla och så blöt man kan bli. Lyckligtvis vände vädret och resterande fem dagar var strålande sol med knappt något moln på himlen. Passade såklart på att toksola så brännan skulle vara så bra som möjligt när det var dags att bege sig hem. Kvällarna var lugna och sköna med middag på någon trevlig restaurang. Hittade en favorit där vi åt middag flera gånger. De var så gulliga och gästvänliga där. Ordnade ett fint bord med blommor åt oss sista kvällen och gjorde kvällen till den bästa sista kväll man kan ha. Njutit till fullo alla dagar med allt från massage, sol och bad till grymt god mat och sköna promenader i den fina naturen. Och medans älsklingen roade sig av öl, vin och diverse shotar njöt jag av färskpressad apelsinjuice, alkoholfri öl (som faktiskt var grymt bra) och alkoholfria drinkar. Mumma.

Kort och gott var det en helt underbar och mysig semesterresa tillsammans med den bästa av alla; min andre hälft och tvillingsjäl. ♥The "belly dancer" var riktigt duktig på att dansa och förförde en och annan karl. Även min. ;)

Martina Sofia Larsson

Ad astra per aspera - Till stjärnorna genom svårigheter

RSS 2.0