Stockholm

Tillbaka till verkligheten, vintern och kylan. Har haft en helt fantastiskt underbar helg med darlingen. Har bara myst och tagit hand om varandra. Inga måsten och inga tider att passa. Bara tagit dagen och tiden som den kommer. Druckit vin, ätit god mat, hunnit med en utesväng på Café Opera och njutit varje morgon av en riktigt god hotellfrukost i vinterträdgården på Rica Hotel Stockholm, ett hotell jag varmt kan rekommendera vidare. Träffade Malin en snabbis på stan och uppdaterade livet lite innan hon drog vidare ut till Globen på horse show. Och vi har såklart shoppat MASSOR! Vill inte ens se på kontoutdraget, får lite smått ångest bara av tanken. MEN samtidigt, hur ofta är man i storstan. Och vi är dessutom helnöjda. ;) Så nu har vi laddat upp klädförrådet lite inför julens firande, middagar och andra sammankomster man ska ha på sig annat än stallkläder, arbetskläder eller myskläder - som jag mest gått runt i under senaste tidens filmkvällar och hemmamys..


 

Nu ska jag bege mig ut till stallet och pussa på min saknade pålle innan det är dags att entra 2C för kvällsjobb..


Och just det....
Christers verk efter ett försök till att öppna en vinflaska utan vinöppnare som vi visst hade glömt inhandla under den låånga klädshoppingen..

Men det går..

;)

En efterlängtad weekend

Imorgon drar jag och älskling ner till Stockholm för en hel weekend tillsammans. Ska bli helt underbart skönt att få komma bort och bara vara och njuta av varandras sällskap. Massor av mys, hotellvistelse, shopping, god mat och nöjen. Välbehövligt! ♥

Längtar varje sekund tills klockan ska ringa runt fem imorn då det är dags att stiga upp, äta frukost ta våra färdigpackade väskor och sen bege oss mot kallax för flyget ner till sthlm halv åtta. Ska bli riktigt kul!

Nu ska jag hoppa in i duschen, klippa darlingen och sen packa klart det sista innan vi kryper ner tills sängs och intar lite skönhetssömn inför morgondagen.

Trevlig helg alla!

Stalljour

Då var veckans helg och stalljour över. Och även fast det ibland känns motigt med stalljour då man tvingas stiga upp sex på morgonen för att bege sig ut till stallet för att morgonfodra, släppa ut hästarna och sen mocka hela stallet är det trots allt alltid lika mysigt och värt det tusen gånger om. Arbete då man mår som bäst efteråt. Sen gör ju mitt hästintresse sitt också, vilket är a och o för att man ska ha lust att mocka dynga och slita i hösilagebalar hela dan. Men man kan ju trösta sig med att det ger bra träning..!

Avrundat söndagen med en god grillad oxfilé, med pommes och ett gott rödvin till. Det var verkligen pricken över i:et för att helgen skulle bli fulländad. Och nu väntar en gosig älskling i soffan för film och mys resten av kvällen. Kommer sova riktigt gott inatt.

Martina Sofia Larsson

Ad astra per aspera - Till stjärnorna genom svårigheter

RSS 2.0