TittutMysigt täcke det här..Tror jag rullar in mig i det.Vaaar är Emil??Tittuut!!! Här är jag!! :DMyser en stund här inne i kojanMen nu blev jag lite rastlösMåntro hur det här täcket smakar, det var ju så mysigt.
Mmm. Gott täcke det här..


Bus hos mamma/mormor i helgen. Han var så otroligt go när han rullade in sig helt själv i det där lektäcket. :) Sötungen ♥


Emil älskar att busa under täcken och filtar. Brukar ha honom i sängen när jag bäddar den och han skrattar högt och ljudligt när jag lyfter upp hela täcket så det sedan faller över hela honom och täcker honom. Blir en rolig tittutlek när jag sedan lyfter upp täcket och vips syns mamma igen.

Pigg.nu

Har fått sova en HEL natt! Förstår ni vilken känsla. Fick mig en chock när jag vaknade av att lillhjärtat låg och tjoade i SIN säng kvart i sex imorse. Jag blev faktiskt så chockad att jag bara klev upp på en gång och började klä på mig och glömde bort att han faktiskt kanske var hungrig och ville ha mat. Kom på mig själv när honey frågade vart jag ska. Kliva upp med lillhjärtat svarade jag, samtidigt som jag kom på att han förmodligen är hungrig och vill äta och det ju faktiskt är mysigare och skönare att ligga kvar i sängen och amma honom där. Och mysigt var det allt, samtidigt som jag var så glad så jag bara ville kliva upp.

Var så exalterad över att jag fått sova hela natten och att han sovit hela natten i sin egen säng att jag sen när han ätit klart steg upp med pigga steg, bytte hans blöja och gjorde frukost med ett stort leende i hela ansiktet. Ni som alltid får sova varje natt anar inte hur ljuvligt så många timmar av sammanhängande sömn känns efter sex månader av avbruten sömn natt efter natt och samtidigt måsta kliva upp i ottan! Känner mig som en ny människa!


Hoppas att han håller på att sova bort nattmålen nu. Han somnade klockan sju och åt igen när vi la oss runt elvasnåret igårkväll, la därefter ner honom i hans säng igen, där han sen sovit hela natten. Otroligt nog! Men oavsett om det bara var en engångsföreteelse så kommer jag leva på den här känslan länge!
Älskade hjärtisen med tutten i mun, plötsligt händer det ♥

Chokladmousse

Bästa chokladpuddingen/moussen jag ätit. Den går åt flitigt i det här huset, gång efter gång.. Ruskigt god!Och med vispad spraygrädde och strössel på blir det riktigt yummie! Mmm...

Martina Sofia Larsson

Ad astra per aspera - Till stjärnorna genom svårigheter

RSS 2.0