The hobbit and the old one

I helgen har spontaniteten legat på högsta nivån!

Blev en luleåtripp med partybrudarna Helen och Ullis igår. Bokade hotell och tog bilen mot luleå för en blöt kväll på krogen. När vi anlände till hotellrummet korkade vi upp vinet och gick lös på groggarna. Och med en ej fungerande musikkanal på tv fick vi nöja oss med Ullis mobilmusik, nämligen Sunblock - First time, som var hennes enda låt på mobilen och därför gick på repeat hela kvällen! Gissa om jag inte kommer vilja höra den låten på vääääldigt länge... haha

Efter några timmars förfest gick vi ner till färjan där festen kunde fortsätta. Där raggade Ullis upp en riktig "hunk" som bjöd oss på en och annan cosmopolitan-drink! Men när klockan närmade sig ett hade jag och Ullis fått nog och hungern smög sig på, så vi avslutade kvällen på matstället med varsin flottig pizza innan vi gick tillbaka till hotellrummet för att inta vår välbehövliga skönhetssömn... Allstar-kön var lite föör lång för att kunna locka oss in där..

Bästa repliken under kvällen bjöd Helen på när hon insåg att jag och Ullis verkligen avslutat kvällen och SKA sova:

-Det är inte klokt! Unga tjejer, och ni går och lägger er NU (klockan var två)! Inte klokt alltså! Och du Ullis, nybliven singel och allt, herregud!


Imorse har vi njutit av en god hotellfrukost innan vi styrde kosan hemåt igen... En helg värd att minnas!

Weekend

Fredag och dags för helg, ledig dessutom för en gångs skull!

Har haft en lugn och skön dag idag, inte gjort mycket alls, bara pysslat på här hemma i lägenheten.. 
Kvällen har spenderats i stallet med hästarna och sen i trevligt sällskap med Ullis. Och nu ska jag enbart sjunka ner i soffan framför sex and the city. 

Får se vad lördagen har att erbjuda. Först sovmorgon, stallet och sen en springrunda. Kvällen står till förfogande för mina kära vänner..

"Överallt är vi hänvisade till oss själva, vi skapar eller finner vår egen lycka."
- Oliver Goldsmith

Härliga tider

Äntligen ledig!

Finns inget skönare än när man vet att man är ledig flera dagar i sträck, vilket jag just nu är - hela fem dagar! Ska vila upp mig ordentligt efter sommarens fullspäckade schema och bara njuta! Var till Ikea i tisdags och shoppade lite nya möbler och grejer till lägenheten, på tiden att göra om här. Min kreativa sida har tagit över! Blommor behöver planteras om, garderoben rensas, möbler målas om och nya gardiner ska sys och hängas upp. Sen ska jag bara njuta av höstmörkret och kylan som smyger sig på!

Nu ska jag bege mig ut på en springrunda och sen ta tag i garderobens stora utrensning innan jag åker ut till stallet för ett dressyrpass med min kära Pink.


Martina Sofia Larsson

Ad astra per aspera - Till stjärnorna genom svårigheter

RSS 2.0