Projekt - Kök

Äntligen är allt helt klart, även om köket i sig varit klart i över en månad nu. Har bara varit lite segt att få upp några gardiner och nu när jag fick de från ellos åkte de upp på en gång. Blir dock ett byte till veckan då de beiga linnehissgardinerna ska vara färdiga på Ditt som jag hellre vill ha uppe nu.

Kan säga att det finns inget skönare än att ha det här projektet ur världen, det har tärt mycket att bo i ett totalt kaos då vi haft köket utspritt i hela huset, fått diska nere i tvättstugan och förvarat maten lite här och där under flera veckors tid. Men det har helt klart varit värt allt kaos vi levt i och jag fullkomligt älskar vårt nya kök. Från att ha hängt mesta tiden här hemma i vårt nya vardagsrum befinner jag mig nu mesta tiden inne i köket istället.

Honey är så otroligt duktig, och det säger jag inte bara för att det är just min honey. Han är verkligen grym på det han gör och kan precis allt. Han brås på sin duktiga far som även han hjälpt till med kökets förvandling. Det har uppskattats mycket då vi inte behövt anlita någon på bekostnad överhuvudtaget.


Och med en renovering kommer ju såklart före- och efter bilder..

Före..
..Och så efter..Som ni ser är det en hel del förändringar. :)

Diskbänken är flyttad till andra sidan. Det är bytt det gamla ruckelfönstret ovanför diskbänken mot ett nytt och större, det är lagt nytt svart golv istället för det ljusgråa som var tidigare. Taket har fått vit panel och köksinredningen fortsätter "runt hörnet" för att få mer ytor och skåpförvaring då vi valt att inte ha så mycket överskåp.

Vi kan verkligen inte bli mer nöjda.

Men vi har ytterligare ett litet projekt på g här så fort ekonomin tillåter. Ska bygga in kyl och frys - alltså ha skåp ovanför kylen och frysen samt sätta ett högskåp bredvid som vi ska ha som skafferi, då vi tycker det blev nog så trångt i skåpen och lådorna. Trodde vi skulle klara oss gott och väl på de skåp och lådor vi har i nuläget, men vi hade visst mer saker än vi trodde. ;)

Morn morn.

Varit vaken två timmar nu, sen 02.45. Och jag börjar bli aningen less. Känns inte riktigt meningen att sitta vaken här i mörkret mitt i natta, men det bara värker och molar och gör sammandragningar av och till och jag står inte ut att ligga i sängen och åla mig. En och en halv timme där räckte gott, sen gav jag upp. Har tagit panodil nu i hopp om att det ger med sig så jag kan gå tillbaka till sängs och lägga mig. Känns inte riktigt redo för en tur till sunderbyn nu, är så trött trött trött och jag vill bara sova. Men fortsätter det såhär vette gudarna om det blir nå mer sömn för det här dygnet..

Har i alla fall en jätte gosig kisse gumma som håller mig sällskap.

Nej, ska nog gå till sängs och göra ett sovförsök ändå. Vill tillbaka till min honey.

Morgonmys med Smilla. Tur jag har henne nä...

imag0030 (MMS)

Morgonmys med Smilla. Tur jag har henne när honey begett sig till jobbet så inte sängen känns så stor och ensam. Våran gomyskisse. <3

Martina Sofia Larsson

Ad astra per aspera - Till stjärnorna genom svårigheter

RSS 2.0