Deep

Jag har släppt mina höga förväntningar och det känns riktigt skönt.. Min själ har gått från rejält tung till lätt som en fjäder!

Om man söker efter svar men inte finner några och känner att hopplösheten börjar göra sig påmind, gå in i dig själv, gå in på djupet i dig själv och känn efter. Innerst inne vet man oftast svaren. Lyssna på vad magkänslan säger och lita på det. Magkänslan har alltid rätt. Omedvetet använder vi alla våra sinnen till att ta in och upptäcka saker, information och upplevelser. Utan att man alla gånger är medveten om det. Det lagras på hög inom sig och kommer fram då vi söker efter ett svar och gör oss medvetna om det omedvetna. Då vi helt enkelt behöver informationen. Om man var mer lyhörd till sina sinnen och lyssnade mer på sin inre röst skulle man inte stå där svarslös med en tärande känsla i kroppen att inte veta. Men många gånger vill man bara inte möta sanningen och det faktum då svaret man söker är det man inte vill att det ska vara. Man tränger undan det helt enkelt. Visst kan man söka svar som inte har med något negativt att göra, men jag pratar om svar som gör en illa till mods, får en att börja analysera, grunna och älta. När man kommer till den fas då sökandet på svar blir fler än självaste välbefinnandet i sig, då är det inte bra. Man fastnar i ett ekorrhjul och tar sig inte loss. Men då har man oftast kommit till den punkt då man redan vet svaren, innerst inne. Man döljer dem bara för sig själv om att allt inte är som det ska. Litar man då på sig själv och tror på sina egna känslor kommer allt att lösa sig till det bästa.

Ingen kan komma och säga att ens känslor är fel. Om man bara utgår från sig själv och sina egna känslor och står för det kan det inte bli annat än rätt.
Angelika
2010-03-27 @ 19:11:19
URL: http://www.crazyangie.bloggplatsen.se

Ja fast jag undrar om den där barnmaten med surströmmingssmak verkligen finns? :P men varför inte. det är ju gott :-D hehe.. KRAM




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Martina Sofia Larsson

Ad astra per aspera - Till stjärnorna genom svårigheter

RSS 2.0