Sjukstuga

Förra veckan var vi i princip helt isolerade här hemma med sjukor från alla håll. Feber, halsont, snor, hosta och ögoninfektion. Emil var inte alls fräsch och orkade inte många knop med 39 graders feber, att sen ögonen blev illröda, kletade massor och smärtade vid minsta beröring gjorde inte saken bättre. Det ena ögat såg verkligen hemskt ut, han hade som en blåsa som täckte hela ena sidan av ögat. Men nu har han behandlats sen i fredags med ögondroppar, så det har blivit helt bra i ögonen, så skönt att det är så snabb effekt på dropparna. Feberfri sen i måndags och åter på dagis sen igår. Så nu börjar vardagen igen.
Har på ett sätt varit ganska mysigt i förra veckan då vi bara varit hemma och myst i soffan framför tvn. Kändes riktigt tomt igår när jag lämnat Emil på dagis, var så otroligt tyst i huset. Saknar min lilla goEmil. ♥
 
 
 
Idag är det läkarbesök och sexmånaderkontroll för Alex. Ska bli spännande än en gång att se hur mkt han vuxit sen sist. Tänk att han på bara några dagar är ett halvår. Helt galet!
 
 
Lilla gohjärtat som myser på golvet. ♥Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Martina Sofia Larsson

Ad astra per aspera - Till stjärnorna genom svårigheter

RSS 2.0