Everything happens for a reason

Så underbara känslor; lycka, kärlek och glädje. Min själ är varm inombords

Allt har verkligen en mening.
Jag tänker mycket på livet som varit, hur allt gått och utvecklats under årens gång, att jag för varje år som gått kommit närmare mig själv och insett vad jag vill ha i livet. Har erfarit många platåer och svackor då man undrar vem man är, vad man vill och om man någonsin kommer att åstadkomma något bra. Det känns som att man tar ett steg framåt och två steg bakåt. Men det är oftast bara för en kort period och när man väl tar två steg framåt istället växer man och blir starkare samtidigt som man lär sig att det inte är hela världen att ha en svacka. Allt löser sig alltid och man kan då gå vidare med en starkare själ. Man lär sig så otroligt mycket av livet och alla erfarenheter man stöter på. Det behöver inte handla om misstag man gör. Alla val man gör i livet leder i slutändan till något bra. Man lär sig något av allt. Vad man tycker om, inte tycker om, vad man letar efter, vill lära sig, upptäcka, vad man har för stil, smak och åsikter. Vart man står i livet och vad som är viktigt och verkligen betyder något.

Och när det handlar om förhållanden och dejter man haft och människor man möter och träffar, lär man sig vad man söker efter hos den man slutligen vill dela sitt liv med. Som man säger att man ska pussa många grodor innan man hittar sin prins. Det behöver visserligen inte vara så för alla. Men jag tror att man blir säkrare på sina val då man vet vad man inte vill ha. För ett halvår sedan trodde jag aldrig att jag skulle befinna mig där jag är nu. Hade ingen aning om att man skulle kunna känna såhär mycket och starkt för någon. De senaste månaderna har jag upplevt känslor jag aldrig trodde fanns. Och det blir bara bättre och bättre trots att jag hela tiden tror att det inte kan bli bättre och att jag inte kan känna mer än vad jag redan gör. Men kärlek är något som växer sig starkare och starkare för varje sekund, minut, timme och dag som går. Den slutar aldrig att gro. Har verkligen träffat min andre hälft, min tvillingsjäl och själsfrände. Och jag kan inte bli lyckligare ♥

 

 

Nu är flyttpackningen i full gång och när allt är borta från lägenheten ska den slutliga städningen göras bort innan den 12 juli då den nya hyresgästen flyttar in. Längtar till allt är klart och vi kan börja vårt gemensamma liv under samma tak tillsammans. Det ska bli helt fantastiskt underbart.

Martina Sofia Larsson

Ad astra per aspera - Till stjärnorna genom svårigheter

RSS 2.0