Och så var man med lugg igen

Idag var det åter dags för en tur till Luleå. Hade tid för klippning tillsammans med systeryster sandra som har sin frisör där och idag hade hon även bokat in mig, så vi har haft en riktig heldag tillsammans med både shopping, lunch och klippning för oss båda. Och medan jag satt på salongen och fick håret fixat, shoppade Sandra och Emil loss i affärerna - tacksamt med egentid. ;) Har varit en mycket trevlig dag. Så tusen tack igen Sandra för en supermysig dag tillsammans med dig.

Håret är jag riktigt nöjd med. Har funderat länge på att återgå till luggen igen, så när frissan föreslog den idén var jag snabb att haka på. Resten av håret blev ordentligt genomklippt och en aning lättare och inte lika tjockt då hon klippte upp det lite mer. Verkligen på tiden att håret fick sig en genomkörare!

Och jag kan inte bli mer nöjd!



Nu känns det att man varit igång sen sex i morse, rantat runt stan, roat lille Emil och slutligen väl hemma avslutat dagen med lite julpyntning. Min skalle bultar av trötthet. Blir en tidig kväll idag, imorgon är det dags för vägning och mätning av vårt lillhjärta på bvc.

Martina Sofia Larsson

Ad astra per aspera - Till stjärnorna genom svårigheter

RSS 2.0