The hobbit and the old one

I helgen har spontaniteten legat på högsta nivån!

Blev en luleåtripp med partybrudarna Helen och Ullis igår. Bokade hotell och tog bilen mot luleå för en blöt kväll på krogen. När vi anlände till hotellrummet korkade vi upp vinet och gick lös på groggarna. Och med en ej fungerande musikkanal på tv fick vi nöja oss med Ullis mobilmusik, nämligen Sunblock - First time, som var hennes enda låt på mobilen och därför gick på repeat hela kvällen! Gissa om jag inte kommer vilja höra den låten på vääääldigt länge... haha

Efter några timmars förfest gick vi ner till färjan där festen kunde fortsätta. Där raggade Ullis upp en riktig "hunk" som bjöd oss på en och annan cosmopolitan-drink! Men när klockan närmade sig ett hade jag och Ullis fått nog och hungern smög sig på, så vi avslutade kvällen på matstället med varsin flottig pizza innan vi gick tillbaka till hotellrummet för att inta vår välbehövliga skönhetssömn... Allstar-kön var lite föör lång för att kunna locka oss in där..

Bästa repliken under kvällen bjöd Helen på när hon insåg att jag och Ullis verkligen avslutat kvällen och SKA sova:

-Det är inte klokt! Unga tjejer, och ni går och lägger er NU (klockan var två)! Inte klokt alltså! Och du Ullis, nybliven singel och allt, herregud!


Imorse har vi njutit av en god hotellfrukost innan vi styrde kosan hemåt igen... En helg värd att minnas!

Martina Sofia Larsson

Ad astra per aspera - Till stjärnorna genom svårigheter

RSS 2.0