Boy or girl?

Jag tycker det är så himla roligt att göra diverse tester som ska visa om det är en tjej eller kille man bär i magen. Gjorde inget sådant när jag väntade Emil och det ångrar jag så mycket. Hade varit så roligt och se om det var någon skillnad på testen med honom och med denna bebba. :)
 
Den kinesiska kalendern:
 
 
Resultat: En flicka

The baking soda test:
 
 
Man tar lika delar bikarbonat och urin. Har bikarbonatet i en mugg, kissar i den andra och häller sedan kisset i muggen med bikarbonat. Om det pyser och bubblar är det en pojke och händer det absolut ingenting är det en flicka. Jag har gjort testet två gånger, i v.11 och v.20+ och det hände ingenting.
 
Resultat: En flicka.
 
Ringtestet:
 
 
Man tar sin förlovningsring/vigselring, en ring man bär alltid, trär den i ett snöre och håller ovanför magen. Pendlar ringen fram och tillbaka så är det en pojke och snurrar den runt i en ring så är det en flicka. Jag vet inte hur många gånger jag gjort detta och den far runt i en stor ring ovanför magen varje gång utan att jag rör det minsta lilla i tråden.
 
Resultat: En flicka
 
Man får väl tro på det hur mycket man vill, men det ska bli himla spännande att se hur rätt det visat. ;) Hade som sagt varit roligt om jag gjort samma test med Emil för att se om det verkligen var någon skillnad. Har hittils bara drömt drömmar om en flicka, med Emil drömde jag första halvan bara flickdrömmar och andra halvan enbart pojkdrömmar. Just nu känner jag mig kluven. Jag känner mig inte alls så säker på vad det är och när folk frågar vill jag helst inte svara, bara för att det känns så otydligt. Men snart så får vi veta. Spännande spänannde.

Martina Sofia Larsson

Ad astra per aspera - Till stjärnorna genom svårigheter

RSS 2.0