Friluftsliv

En helg full av välmående. Blev en sväng till backen på lördagseftermiddagen då de stängt den för allmänheten. Skönt att komma sig ut i snön och få njuta av frisk luft efter fredagkvällens galej. Fick mig en liten premiärtur på snowboarden för i år, dock inte särskilt många turer eftersom vi var tvungna att gå upp för backen, vilket inte är särskilt roande alla gånger. Men bra träning är det allt och roligt så länge det varade neråt.

Idag passade jag på att rida ut när solen sken för fullt. Riktigt fint väder, dock en aning kallt och där ett tag kändes det som att jag höll på förfrysa fingrarna och ansiktet, smart man är som klätt sig alldeles för lite. Men trodde verkligen inte det skulle kännas så kallt som -15 ute. Man luras lätt av solens varma strålar. Sen isade det på ganska friskt av vinden i ansiktet när Pinken drog iväg i galopp. Skönt var det ändå. Känner mig så frisk i kroppen när man varit ute i solen ett tag.

Fått mig en lagomt lurvig Pink nu.. Men rejält go.Smygfotat Ambi och Butterfly.. Tog oss en tur mot skyttebanan idag. Pinken ville mest vända hem och det gick betydligt snabbare på hemvägen än ditvägen. Pinken och Buff har en tendens att trigga igång varandra rejält när det gäller fart..


Nu ska jag bege mig mot soffan och se 22 Bullets med honey. Han väntar nog redan otåligt där borta. Såg SAW XII igår, riktigt brutal film. Är ju i och för sig alla SAW-filmerna, men otroligt genomtänkta. Så jag väntar spänt till nästa kommer..

Martina Sofia Larsson

Ad astra per aspera - Till stjärnorna genom svårigheter

RSS 2.0