Äntligen sommar!!

Klarblå himmel, strålande sol och tjugo grader varmt ute. Fy fabians vad jag har längtat efter detta med våran superkalla och blåsiga höst/sommar som vi haft hittils. Måttligt deprimerande! Har dock ändå försökt se det positiva med det att vi fått gjort massor på renoveringen och husfixet. Och det är ju väldigt skönt, att få det undanstökat.
 
Men nu så, nu kommer D-vitaminet i en stor dos och piggar upp oss allihopa lagomt till jobbstart igen. Nu tar vi äntligen lite semestervila - på riktigt.
 
Igår var vi i Christers föräldrars stuga i Harrioja och hade det så bra vi kunde. Solade och njöt av det otroliga lugn som infinner sig där. Ett riktigt paradis!
 
 
Och idag gör vi premiär för i år på strandängsbadet eftersom Christer har jour och det är det enda stället vi kan fara på för att få sola och bada ifall han måste rycka ut på larm. Ikväll går han av jouren för att gå på den igen imorgon 17.30. Så tidigt imorgon, direkt vi stigit upp, packar vi väskan och åker ut till Harrioja igen för att starta dagen med frukostmys allihopa tillsammans. ♥

Martina Sofia Larsson

Ad astra per aspera - Till stjärnorna genom svårigheter

RSS 2.0