Dags för helg

Då var det åter helg igen. Tiden går fort, ibland för fort.. Man undrar ibland vad man hunnit åstadkomma senaste veckorna, månaderna och åren. Ofta är man alldeles för upptagen med gårdagen för att njuta av nutiden och så har man plötsligt missat massor. Nej, lämna dåtid och lev i nuet och njut! Mitt motto just nu..

Idag är jag skönt utvilad och pigg. Sovit gott, riktigt gott. Hade en mysig skräckkväll igår med kusin Susanne - och precis som alltid när vi ser skräckfilm lyckas vi alltid skrämma upp varandra rejält, sen att dimman utanför blev tätare och tätare gjorde inte saken bättre. Men på nåt sätt skönt att bli rädd, sådär riktigt ilande rädd i hela kroppen - då vet jag att jag lever =) Så Tack Sussen för en trevlig kväll!

Ikväll, imorgon och på söndag väntar jobb. Ingen ledig helg här inte. Men först ut på altan och inta min dagliga dos av sol innan jag beger mig mot avd 2 och alla underbara kollegor som förgyller min tid där och underlättar när det är som stressigast. Imorgon väntar LK - om jag orkar...

Martina Sofia Larsson

Ad astra per aspera - Till stjärnorna genom svårigheter

RSS 2.0