En mysig biokväll

Verkar visst vara våffeldagen idag. Bra koll man har. Och inga våfflor intagna. Får styra upp det ngn annan dag för snart dags att bege sig mot Lassa för kvällsjobb. Hoppas på en lugn jobbhelg.

Kvällen igår blev riktigt bra och mysig tillsammans med världens finaste Christer. Begav oss direkt jag kommit hem från stallet, duschat och gjort mig klar. Så middagen spenderades på Thai Thai med sushi på menyn (ja bara för min del då) och det är ju bara så sinnessjukt gott så jag skulle kunna äta det varje dag. Har haft världens abstinens länge nu så det var verkligen på tiden. Lovely! Tänk om man skulle ta tag i och styra upp det hemma någon gång, nog för att det inte blir i närheten så gott när man gör det själv. Men ändå värt att lära sig. Om jag nu skulle få darlingen att tycka om det också, är ju lite tråkigt att bara göra åt sig själv. Nåväl.

Efter vi mättat våra magar gick vi bort till filmstaden för att se på sanctum som tydligen var på 3D och att Luleå skaffat sig det hade vi ingen aning om. Blev båda lika paffa när de gav oss 3D-glasögonen innan vi gick in i salongen. En riktigt häftig upplevelse, om än lite småjobbig i början innan man vant ögonen. Är nog ändå inget jag skulle vilja se med jämt, men helt otroligt vilka effekter det blir. Stor skillnad. Och när bion var klar 23.30 var det bara att bege sig hem, båda lika trötta och frusna med en längtan efter sängen. Skönt att älskling körde så jag fick mig lite sömn i bilen.

Imorgon bär det av till Pålänge på dop av Christers syster Ankis söte lille nykomling Oscar. ♥

Trevlig helg!

Martina Sofia Larsson

Ad astra per aspera - Till stjärnorna genom svårigheter

RSS 2.0