Nu längtar vi bara efter värmen

I torsdags gick Emil på sommarlov och pappa Christer jobbade sin sista arbetsdag innan 8 veckors ledighet. Så himla underbart att vara ledig så många veckor tillsammans!
 
 
Vi inledde deras ledighet med en midsommarhelg. Ettårskalas för lilla Zoey på fredagen och sen har vi bara myst på resten av helgen. Christer har haft jour så vi har inte kunnat bege oss någonstans utanför centrum. På söndag em blev dock jag och mina små pojkar bjudna på laxsoppemiddag hos mamma och Jan så vi lämnade hemmet några timmar. Roligt med lite miljöombyte och så himla gott med laxsoppa.
 
 
Emil ville ju såklart prova sitta på crossen med pappa efter att han varit och kört en runda sen han fått igång den efter ett par års vila i garaget. Väldigt nöjd kille som nu köpt sig en egen liten minicross att leka med inne. Han ska till och med sova med crossen. ♥
 
Igår när Christer gått av sin jour passade vi på med en tur till Granån för inhandling av lite blommor då de nu har 50%. Därefter svängde vi bara förbi hemma, lämnade av blommorna och fortsatte rantandet mot Luleå för lite bra att ha shopping och hämtning av bilderna från gravid- och nyföddsessionen. Äntligen har vi fått hem våra bilder så vi kan fylla upp fotoväggen med Alex växer så det knakar bilder.
 
 
Blev en del bilder så det kommer bli väldigt fullt på väggen. Hur ska det rymmas två sessioner till?!
 
Och idag har jag haft besök av goa kollegorna Malin och Sara. Så trevligt att träffa dem och roligt att höra lite från jobbet också. De hade med sig så himla fina presenter från resten av gänget på jobbet för att gratulera Alex ankomst. Väldigt uppskattat. ♥
 
 
Imorgon ska vi till Emme och Simon på middag. Christer ska hjälpa dom att tapetsera i sitt nya hus så då får vi middag på samma gång. Trevligt ska det bli. :)
 
 
Avslutar med en bild på världens goaste och finaste älsklingshjärtisar ♥♥♥Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Martina Sofia Larsson

Ad astra per aspera - Till stjärnorna genom svårigheter

RSS 2.0