Stugmys

Har varit några riktigt fina dagar senaste veckan. I helgen som var passade vi på att vara ute och njuta av sommarvärmen som äntligen kommit. På lördagen hade vi planerat att åka till stora lappträsk och umgås med pappa. Christer och Simon tog crossarna dit och fick stillat sitt körsug för några veckor framöver ;)
 
Sol, lite bad för de små och en god grillmiddag fick vi njuta av under dagen. Därefter var det en trött liten kille som gått an det hela dagen, så det blev dags att åka hem och göra kväll.
 
 
Alex med sin kusin Cornelia ♥
2 månader vs 8 månader
Snart har han växt ikapp henne som han växer ;)
 
I söndags packade vi väskorna för stugmys i Harrioja. Vi njöt av solen i solstolarna på stranden och samtidigt fick Emil busa av sig i vattnet heela dagen lång. Avslutade dagen med en god wokmiddag, bastubad och sen filmen planes inne i stugan med chips och godis. Så mysigt att sova där och särskilt när man sover på loftet. Både Emil och Alex trivs riktigt bra. Åkte sen hem på måndagen eftersom storgrabbarna började sin vecka hos oss då. Men redan på tisdagen längtade vi tillbaka så då skyndade vi oss iväg så fort vi kunde på morgonen, grillade hamburgare på stranden, solade så jag brände hela ryggen och sen hem igen innan kvällen.
 
Emil badade så han var blå om läpparna och gick runt och sa att han ääälskar stugan. Så härligt med en plats att hämta energi på. ♥
 
 
Underbar måndagmorgon ♥
 
Nu har det regnat och varit molnigt väder i två dagar så vi hunnit vila kropparna från sol och bad. Och i helgen har de lovat fint väder igen så då får vi passa på att sola och bada massor. Kommer att åka ut till stugan igen och fira svärfar som fyller år.
william
2014-07-10 @ 16:32:18
URL: http://canonguy.blogg.se

vilka mysiga bilder:D en perfekt dag :D

Svar: Tack så mkt! :)
Martina
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Martina Sofia Larsson

Ad astra per aspera - Till stjärnorna genom svårigheter

RSS 2.0