Alex 4 månader

I torsdags förra veckan blev vårt älskade lillhjärta redan fyra månader. Exakt en månad sen dessutom som jag bloggade så nu var det ju på tiden!
 
Har har blivit så stor vårt lilltroll och utvecklats massor varje vecka.
- Han ska vända sig hela tiden och har börjat kämpa med benen under sig och trycker sig framåt när han ligger på magen. Men än så länge har han inte orken i armarna för att hålla sig nog uppe så det blir en ordentlig krypträning. Nu trycker han sig bara framåt med näsan i backen om man så säger, sötungen där. ;)
- Han har 62-68 på kläder
- Är väldigt social och lättroad. Kan börja skratta högljutt åt en helt främmande människa på affären om han/hon bara ger han ett ögonkast eller säger hej. Minsta lilla uppmärksamhet så blir han glad.
- Han har stort närhetsbehov och vill helst av allt sitta i famnen eller åka runt och se på diverse saker. Inget fan av att ligga i babygymet eller någon annanstans där han är själv. Går endast då han är på väldigt bra humör och varken trött eller hungrig.
- Jollrar mam-mam-mam

Idag har vi varit på BVC för kontroll och mätning. Och chockar oss lika mycket varje gång med hur mycket han gått upp i vikt.
 
Längd: 66,5 cm (+2,5 cm)
Vikt: 7970 g (+1060 g)
Huvudomfång: 43 cm (+2 cm)
 
Våran lilla solstråle som växer så det knakar.
 
Har idag även varit på första gången i babymassagekursen. Roligt med lite uppfräschning sen jag gick med Emil och Alex var så glad att få se lite annat folk än vi här hemma. :)
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Martina Sofia Larsson

Ad astra per aspera - Till stjärnorna genom svårigheter

RSS 2.0