Projekt - Lucas rum

Eftersom vi sen Emil kom till världen är en familj på sex personer och nu snart sju, behövde vi mer sovrum. Det fanns bara fyra sovrum och för att Emil skulle kunna flytta ut från vårt sovrum och få ett eget rum var vi tvungen att komma på en lösning med ett sovrum till. Och nytt sovrum blev det!
 
Garaget som var fristående var väldigt sunkigt och litet och eftersom vi behövde ett till sovrum bestämde vi oss för att göra sovrum av innegaraget, riva utegaraget och bygga ett nytt mycket större garage. Så hela förrförra sommaren samt förra sommaren gick åt till bygget av utegaraget. Därefter kunde Christer tömma allt från innegaraget och påbörja bygget av det nya sovrummet - Lucas rum. Det har tagit mycket tid men så himla fint har det blivit. Äntligen är ett av de större projekten klart!
 
 
Trodde jag fotat bilder från då vi inte alls börjat tömma och hunnit ta bort dörrarna, men jag hittar inga foton så antingen har jag inte tagit några eller så har de kommit bort. Ska se mer sen om jag hittar några för det vore kul att ha från första början. :)
 
Garagedörrarna är tagit bort och det är byggt in ett fönster istället. Golvet är gjutet om för att få en jämn golvyta. Väggarna är spacklade och satt återställningsväv på. Därefter är det målat med vit färg på alla utom en vägg som är tapetserad. Rör som inte gått att ta bort är inbyggda i en "låda". Det är reglat i taket för att sen kunna sätta upp takplattor. Det är dragit el, golvet har fått en mjuk och skön heltäckningsmatta. Det är satt salning och foder runt fönster och dörr samt listat på golv och tak, plus massor av annat småfix. Christer och hans pappa har varit så otroligt duktiga och gjort allt själv. Guld värt ♥
 
Därefter var det bara gå loss på inredningen!
 
Och såhär blev slutresultatet...
 
 
Kunde inte blivit bättre! Jättenöjda är vi och särskilt Lucas som fått flytta in här nu. :)
Emma
2014-04-09 @ 19:07:53
URL: http://emmastromback.blogg.se

Så fint!! :)

Svar: Tack! :)
Martina

Josefina
2014-04-10 @ 18:58:27

Så jäkla fint! Bra jobbat! :D

Svar: Tack!! :D
Martina
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Martina Sofia Larsson

Ad astra per aspera - Till stjärnorna genom svårigheter

RSS 2.0